Anima heter jag

Anima heter jag och här kommer jag att berätta lite om mig, mina valpar, pappan, hur allt började och mina aktuella tankar.

Jag är en australian shepherd och föddes den 5 maj 2017. Min pappa var en aussi-golden-blandning, så egentligen finns lite av golden också i mina gener, men min matte säger att hon inte har hittat dem än. Jag ser ut som en border colli (som inte finns inombords) och beter mig som en aussi genomgående.

Min matte känner jag sedan jag var 3 veckor gammal. Hon kom till min uppfödare eftersom aussi-golden var exakt det som hon ville. Hon älskar aussin och tänkte att golden gör det ännu mer intressant. Hon ville en energifylld hund och det fanns mig och två bror kvar att välja. Hon bestämde sig att adoptera min bror. MEN nästa gång när hon kom (tillsammans med husse) hade jag mig redan bestämt. Jag ville flytta till dem! Så la jag mig i mattes knä, somnade, drömde om min framtid (hon pratade om Sveriges skogar :lol:) och när jag vaknade var hon förtrollad.

Sedan gällde det bara att övertyga husse. Jag vadderade till honom och bet i hans skosnöre. När han protesterade rullade jag på rygg och flinade med mitt sötaste flin. Han smälte. Så fick jag flytta till de 5 veckor senare 😆 

Sedan dess har jag lärt matte mycket om vad det betyder att ha en energifylld hund och matte har lärt mig att lägga band på mig, mer eller mindre framgångsrik 😉 Jag tycker att det är viktig att lära henne att hitta på nya träningsidéer och träna på att kunna vara konsekvent 😆 Hon är ju hundpsykolog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*