Nu kommer dagboken igång på riktig, förhoppningsvis :-)

Nu kommer dagboken igång på riktig, förhoppningsvis :-)

Idag fixade matte äntligen det här med bloggen! 😀 Och nu kan jag komma igång med att berätta om mina småttingar <3 Jag tänker skriva lite grant om det aktuella och det som redan hände varje dag, hoppas att matte hinnar med 😉

Jo det var mycket som hände under sista veckan, otrolig men imorgon blir valparna redan en vecka gamla, en vecka med mycket gos och mys, med mycket oro, samtal med veterinärerna och med bara lite sömn, för mig som för matte och husse. Jag ville ju meddela mig här regelbundet redan från början, men…

Lite om det aktuella läget – idag blev jag mycket lugnare och behövde inte flåsar längre oavbrutet, fast vi Annika hälsade på oss (som återigen kom utan Jussi 🙁  ) och det fanns folk på gården som fixade garageporten. Jag bestämde mig allt oftare under dagen att sova utanför valprummet – mycket mer avslappnande för mig som för valparna. Och det gick faktiskt bra idag. Under sista dagarna höll jag inte ut med att inte vara tillsammans med mina sötnosar, med varje pip blev jag alarmerad och MÅSTE kolla vad som är på gång. Kanske där fanns en som var hungrig eller vad som helst den hade. Iaf måste jag kolla och kunde inte avlägsna mig från kullen. Men idag, som ett mirakel, går det faktiskt bra att ligga utanför rummet och jag kan kolla läget bara genom att lyssna. Nu vet jag när jag verkligen behövs 🙂 Oj, vad matte blev glad när hon märkte att jag kunde ligga lugnt och slappna av efter nästan en vecka utan avslappning.

Bara det här med att äta. Matte blir riktig uppfinningsrik angående hur hon får mat i mig. Hon förtvivlar nästan eftersom hittills var jag alltid hungrig och inte kräsen. Men nu… Så riktigt kan jag inte heller förklara varför. En gång tycker jag om maten och nästa gång inte. Under de sista dagarna kom ofta till att jag inte verkligen hade tid för att äta. Jag måste ju kolla vad som händer hos valparna. Men matte säger att jag måste äta, det går inte att jag bara ammar, nåväl, på något sätt låter det logiskt.

Nu ska jag avsluta för idag. Matte är trött och befarar att hon återigen inte kommer att sova så mycket. Förhoppningsvis kan jag sova.

Vi hörs imorgon och sedan kommer jag att berätta lite om mina fina valpar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*