Sexan undersöker mattes byxor

Sexan undersöker mattes byxor

Som sagt vill matte helst sitter kvar i lådan hela dagen. Därför, och ganska säkert bara därför 😉 , vägras jag att amma ensamt när hon är hemma. Särskilt under natten när jag hör att mina småttingar vaknar, står jag framför mattes säng och tittar på henne så länge tills hon vaknar. Dröjer det alldeles för länge så gnäller jag lite, det fungerar bra 🙂 Sedan vill jag att hon följer med mig in i valplådan och sätter sig ner. Gör hon inte det så lägger jag mig helt enkelt inte eller jag beter mig lite dumt. Eller jag lägger mig och resar mig upp direkt igen så att alla valpar kommer att gnälla och skrika.

Det är inte det att jag inte vet hur jag ska göra eller om jag inte kunde göra rätt – under dagen händer det ibland att matte lämnar mig in i valprummet och stänger dörren. Kanske hon hämtar något innan hon kommer till mig eller vad som helst hon gör. Men om hon gör så här så lägger jag mig i valplådan och ammar 🙂 Småttingarna ska ju inte vara hungriga!

Men under nätterna eller bara när matte kan vara med, då vill jag att hon sitter hos mig – och vet du varför jag gör så här? Det är bara för hennes skull 😀 Jag märker ju att hon såklart blir glad när hon sitter hos mig och får observera mina sötnosar. Ofta sitter hon faktiskt längre där än vad jag behöver att amma. Och hon njuter av att bara vara där och tar sig tid. Även under nätterna, 2, 3 eller 4 gånger 😉 Så jag gör det här spelet bara för hennes skull 😉

På filmen kan du se vad som hände idag när hon satt lite längre i lådan. Sexan som oftast är den första som prova något nytt, utforskade mattes byxor. Jag kollade då och då också vad han gjorde. Så söt han är, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*