För vem?

”Kom i djup kontakt med din hund” – meditation, andning, beröring och avslappning online via Zoom är för dig som vill ha en mysig stund tillsammans med din hund på hemmaplan och få guidning i meditation, andningsövningar, massage och beröringstekniker för din hund. Ingen förkunskap krävs.

Förutsättningar:

Inga.

Upplägg:

1 tillfälle à 60 min

Vad behöver du för att vara med på träffen?

För att kunna delta i träffen behöver du ladda ner Zoom-appen på din mobil, surfplatta eller dator. Zoom-appen är gratis.

Efter anmälan får du ett mejl med länken till zoom-rummet. Du klickar bara på länken eller knappar in mötes-ID:n i din Zoom-app och så träffas vi i mötes-rummet.

Du kan placera din kamera så att jag kan se dig på min dator. Under passet stänger du av ljudet. Så kan alla höra mig men ni störar inte varandra.

Du behöver inget speciellt material för att vara med på doga-kursen. Klä dig bekvämt och ha en lugn plats där du är ostört under passet. Gör det mysigt för dig och din hund. Ha ett fint underlag där ni kan sitta eller ligga på, en filt och en kudde och kanske ett te för dig.

Vad kommer vi att göra under passet?

Under passet varvas meditation, mindfulness, massage och beröringstekniker för hunden.

En del tid ängar du dig själv och koncentrerar dig bara på dig oavsett vad hunden gör. En del tid sitter du ihop och mysar med din hund.

Inga godis, utan tid och plats för känslor

Det kan hända att din hund inte vill vara med dig under passet. I så fall locka inte hunden med godis eller leksak.

Många av våra hundar är mycket konditionerade på godis och de gör allting för de. Godis är väldigt nyttiga när du vill lära din hund någonting nytt och behöver någon motivation. Däremot vill vi i dogan framkalla känslorna hos hunden. Hunden ska koncentrera sig på sig själv, på det den gör och hur det känns. Den ska märka dig, dina känslor och tvärtom. Det går inte när hunden bara tänker godis 😉 Så ta bort godis och leksak och om du märker att en övning inte passar er just nu, titta bara på det jag visar, gör så bra och på ett sätt som känns bra för er just nu och prova dig fram under tiden. Det finns ingenting som du kan lyckas eller misslyckas med i dogan. Vägen ni går tillsammans och tiden ni njuter av med varandra är målet! En väldigt viktig sak på den vägen är att du lär dig att vara närvarande, att koncentrera dig på dig och din hund och att vara öppen för det som händer, utan prestation. Redan det kommer att påverka relationen som ni har positivt. Är det så att du sitter hela tiden ensam på mattan och hunden ligger i andra hörnet, så är det så. Just det är det som påverkar relationen redan, som ger er möjlighet att lära känna varandra på ett nytt sätt, att du inte förväntar dig något av hunden. Du låter den vara som den är och hunden får observera det du gör utan att du motiverar den.

Kom i djup kontakt med din hund – meditation, andning, beröring och avslappning online via Zoom

Måndag 12/7 kl 20.15-21.15
120 kr/ekipage