För vem?

”Kom i djup kontakt med din hund” – meditation, andning, beröring och avslappning online via Zoom är för dig som vill ha en mysig stund tillsammans med din hund på hemmaplan och få guidning i meditation, andningsövningar, massage och beröringstekniker för din hund. Ingen förkunskap krävs.

Förutsättningar:

Inga.

Upplägg:

1 tillfälle à 60 min

Vad behöver du för att vara med under träffen?

Du behöver inget speciellt material för att vara med på träffen. Klä dig bekvämt och ha en lugn plats där du är ostört under passet. Gör det mysigt för dig och din hund. Ha ett fint underlag där ni kan sitta eller ligga på, en filt och en kudde och kanske ett te för dig.

Du behöver ladda ner Zoom-appen på din mobil, surfplatta eller dator. Zoom-appen är gratis. Efter anmälan får du ett mejl med länken till zoom-rummet. Du klickar bara på länken och så träffas vi i mötes-rummet. Du kan placera din kamera så att jag kan se dig på min dator. Under passet stänger du av ljudet. Så kan alla höra mig men ni stör inte varandra. I början och slutet finns det tid att prata med varandra och ställa frågor.

Vad kommer vi att göra under kursen?

Under kursen varvas fysiska övningar för dig och din hund med övningar för medvetenhet och lugn.

Jag visar och guidar alla övningar. Under passet kommer du och din hund att dyka in i er egen bubbla. Du lär dig att känna in dig själv och din hund och anpassa övningarna efter era aktuella behov.

Inga godis, utan tid och plats för känslor

Vi använder inte godis eller leksak under passet.

Många hundar gör allting för godis. Det är nyttigt när du vill lära din hund något nytt. I dogan ska din hund koncentrera sig på sig själv, på det den gör och hur det känns. Då kan det vara störande när hunden bara tänker godis. Så ta bort godis och om en övning inte ”fungerar”, anpassar du den. Det finns ingenting som du kan lyckas eller misslyckas med. Vägen ni går tillsammans och tiden ni njuter av med varandra är målet!

Kom i djup kontakt med din hund – meditation, andning, beröring och avslappning online via Zoom

varje fredag kl 19.00-20.00

120 kr/tillfälle