För vem?

”Träningsträffar” är till för dig som har gått ”Valp/unghundskurs”, ”Grundkurs” eller tagit privatlektionen där du har fått grundläggande kunskap om hundens kommunikation och min träningsfilosofi.

Varför ska du delta i ”Träningsträffar”?

Livet förändras, du förändrar dig och din hund förändrar sig! Du har fått grundläggande kunskap om kommunikationen mellan dig och din hund och hur er relation fungerar och kan påverkas, men det kan dyka upp oväntade situationer, nya utmaningar och obesvarade frågor. Därför finns de här träffarna.

Vad kommer vi att göra underTräningsträffar”?

Det beror helt på vem som deltar och vilka frågor och träningsbehov som finns. Det kan handla om att vi går en liten promenad tillsammans, att vi gör övningar direkt i bilens närheten, i inhägnaden som finns i Gråliden eller att vi sitter någonstans och observerar vad som händer runt omkring och vilar med hundarna. Ibland kommer inte alla ekipage att göra samma uppgifter. Ibland nyttjar vi varandra för att ordna träningssituationer. Det sker under min experthandledning och du får svar på alla frågor som dyker upp.

Varje träningsträff blir annorlunda beroende på vilka hundar som deltar. Det gör det också spännande för dig eftersom du kommer att se din hund i samspel med olika andra hundar och i olika situationer. Vi träffas också på olika platser.

Förutsättningar:

Förutsättningen för att få delta i ”Träningsträffar” är att du har gått ”Valp/unghundskurs”, ”Grundkurs” eller tagit privatlektionen. Där får du grundläggande kunskap om hundens kommunikation och min träningsfilosofi och jag lär känna dig och din hund.

Upplägg:

1 tillfälle à 90 min

”Träningsträffar”

Tisdag 7/12 kl 18.30-20.00, Lejonströmbron

Tisdag 14/12 17.00-18.30, Campushallen

Tisdag 21/12 kl 18.30-20.00, Solbacken

max 6 ekipage

200 kr/ekipage (5-kort 900 kr, 10-kort 1700 kr)