Samvaron med hunden förändras hela tiden. Relationen mellan dig och din hund utvecklas från dag ett oavsett om det är en valp eller äldre hund som flyttar in till dig.

Den perfekta valpkursen!

Din valp observerar dig och ditt beteende från det ögonblick ni lär känna varandra. Den anpassar sitt beteende, testar sina möjligheter och försöker få ut det bästa av samlevnaden med dig och din familj.

För att ni båda, du och din valp, så snabbt och enkelt som möjligt ska komma överens om hur ”det bästa” ska se ut för dig och din hund, är det viktigt att du påverkar er relation och er vardag på ett sätt som passar dig och din hund redan från början. För detta är det nödvändigt att du kan förmedla dina önskemål och synpunkter till valpen på ett sätt så att den förstår.

Med detta erbjudande följer jag dig och din valp genom hela valputvecklingen samt pubertetens spännande, viktiga och ibland mycket utmanande tid. Jag står vid din sida med råd och tips och du kommer att få svar på alla frågor som dyker upp under din hunds utveckling.

Om din hund redan är äldre

Det är aldrig för sent att förändra och förbättra relationen mellan dig och din hund.

Även en äldre hund utvecklas ständigt. Med detta erbjudande hjälper jag dig och din hund, att växa tillsammans som ett team.

Oavsett om din hund drar i kopplet, inte kommer tillförlitligt när du kallar in den eller är väldigt exalterad när du får besök så bygger dessa ”vardagsproblem” ofta på missförstånd i kommunikationen. Genom att lära dig att uttrycka dig på ett sätt som din hund förstår och tolka din hunds språk, hjälper jag dig att reda ut dessa missförstånd. Detta är en process som kan förändra mycket i relationen mellan dig och din hund.

Jag kommer att följa dig i denna process, stå vid din sida med råd och tips och du kommer att få svar på alla frågor som dyker upp.

Utvecklas tillsammans med din hund

 

2900 kr/hund

Ord pris: 3470 kr

Detta erbjudande består av olika delar som hjälper dig och din hund att bygga upp en relation som grundar sig förståelse, tillit och ömsesidig respekt redan från början. Eftersom er relation inte är något statiskt (en gång definierat och alltid giltigt) utan något föränderligt (inte minst på grund av hundens utveckling) kommer jag att följa med dig och din hund under en längre tid. Detta ger dig möjlighet att ta upp akuta frågor direkt, att kontinuerligt ha koll på er relations utveckling och att få professionella råd, hjälp och träning för alla utmaningar som dyker upp.

Detta ingår:

Med den här kursen börjar erbjudandet ”Utvecklas tillsammans med din hund”. Kursen fungerar också för att lära känna mig och mitt sätt att träna med människa och hund.

Under kursen får du den teoretiska och praktiska grunden för att kommunicera med din hund så att den förstår vad du vill att den ska göra. Dessutom får du mycket information om hur relationen mellan dig och din hund byggs upp och påverkas.

Läs mer, hitta tider och anmäl dig till intensiv-kursen ”Kommunikation och relation mellan dig och din hund”.

Här tränar du tillsammans med din hund, tar upp akuta frågor ochr professionella råd, hjälp och coaching för alla utmaningar som dyker upp under vardagen.

Du väljer fritt vilka träffar du vill vara med på. Du kan ta träffarna intensivt inom 1 månad eller du kan sträcka ut dina 10 träffar på ett år.

Det finns träffar där vi tränar på olika ämnen, träffar som hålls i Gråliden eller i Skellefteå och träffar där du kan möta hundar som är lika gamla som din egen hund.

Läs mer och hitta tider på Träningsträffar” och ”Hundmöten och socialisering”.

Det här webbinariet hjälper dig att tolka hundens kommunikation och lär dig att använda ditt kroppsspråk medvetet.

Läs mer om webbinariet ”Hundens kommunikation och hur du pratar tydligt med din hund”.

Här får du veta hur du nyttjar olika lärprocesser för att visa din hund vad du vill att den ska lära sig.

Läs mer om webbinariet ”Hundens lärande”.

Du kan titta på alla webbinarier online när du vill och så ofta du vill. Du har tillgång till dem i ett år.