Du, din hund och er relation är unika och därför ser jag i träning individuellt på er, oavsett om din hund drar i koppel, bråkar med andra hundar, bits, inte vill vara ensam eller hellre går och jagar ensamt.

Problemutredning

Träningen börjar med en anamnes där jag analyserar relationen mellan dig och din hund. Tillsammans definierar vi ditt träningsmål. Därefter anpassar jag innehållet i träningen speciellt för dig och din hund.

Ett mål i träningen är att du förstår. Du ska förstå varför din hund beter sig på ett visst sätt och varför hunden kommer att förändra sitt beteende
när du förändrar något i ditt beteende. Du ska förstå på vilket sätt du och din hund påverkar varandra. Du lär dig att använda dessa kunskaper i
alla träningar som du gör med din hund samt under vardagen.

Privatlektion innan problem uppstår

Även för dig som har valp eller unghund är rådgivning och träning under privatlektioner meningsfull därför att du kan lära dig hundens grundläggande hantering och klargöra allmänna och speciella frågor om uppfostran. Många problem som kan uppstå senare undviks på det sättet.

Du kan boka mig också innan du skaffa hund för att få hjälp med att välja passande ras  och få en bra start.

”Tango med hunden”, ”Longering med hunden”, ”Fun-obedience”, Doga

Känner du eller din hund sig inte behagligt i en grupp och du föredrar att träna ensamt och få privatguidning och -coaching? Inga problem, även till de ämnen kan du boka en privatlektion.

Privatlektion:

90 min

950 kr + ev resekostnader 100 kr/mil vid hembesök

På tisdag eftermiddagar finns det privata lektioner i Skellefteå utan resekostnader

Privatlektion online via Zoom:

650 kr/60 min

Hur fungerar ett Zoom-möte?

För att kunna delta i ett Zoom-möte behöver du ladda ner Zoom-appen på din mobil, surfplatta eller dator. Zoom-appen är gratis. Du får ett mejl från mig där du finns en länk och en mötes-ID till vårt Zoom-möte. Du får bara klicka på länken eller knappa in mötes-ID:n i din Zoom-app och så träffas vi i mötes-rummet.