Hitta din balans i livet!

“Yoga med Sabrina” är en blandning av Hatha och Yin yoga.

Vi börjar med meditation och andningsövning, fortsätter med Hatha yoga som är mer dynamisk än Yin Yoga och inkluderar solhälsningen. Därefter avslutar vi passet med några Yin yoga övningar och en meditation/djupavslappning.

Hatha Yoga balanserar kroppen, sinnet och känslan. Övningarna (asanas) är mjuka och välgörande för kroppen. Med hjälp av andningsövningar, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker kan vi lära oss att hantera stress, stelhet och spänningar i kroppen och psyket. Vi blir mentalt lugnare, mer närvarande och ökar kroppskännedom.

Yin Yoga är det perfekta komplementet till vår aktiva livsstil. Under passet går vi in i olika ställningar (Asanas) som hålls under en lite längre tid (en till fem minuter) och påverkar därmed djupt inåt – både på fysiskt och mentalt sätt. Kombinerat med praktiken av mindfulness, lugna Yin Yoga sinnet och hjälper till att hitta sig själv igen i en turbulent vardag.

Stolyoga är yoga i Hatha-yoga stil med hjälp av en stol. Det betyder att alla övningar anpassas just till din förmåga och behov. Du kan göra övningarna (Asanas) sittande på stolen eller stående med stolen som stöd. Övningarna utförs långsamma och medvetna och blandas med andningsövningar och avslappning.