”Mitt första möte med Sabrina var en Dogakurs och det klickade direkt! Sabrina ser, och gör mig uppmärksam på, vad som händer mellan mig och min hund.

Sabrina har lärt mig så mycket. Om min hund. Om mig själv. Om samspelet mellan mig och min hund.

Sabrina uppmuntrar – och manar på. När det blir fel får jag höra: ”Fortsätt så! Ge inte upp!” och det ger resultat.”

Annika S.

”Jag har haft privatlektioner samt gått några kurser med min hund. När jag tog min första lektion hos Sabrina var jag väldigt orolig över min hunds beteende mot andra hundar samt mot män. Han var reaktiv mot andra hundar samt skällde och var rädd för män som inte ingick i ”hans människor”. Sabrina har lärt mig ett helt nytt sätt att hantera hunden och bemöta min hund. Hon har lärt mig att använda kroppsspråket, vilket gjort att min hund är betydligt mer lyhörd mot mig än tidigare. Jag tror att min hund hade svårt att tolka hur jag önskade att han skulle uppträda, vilket gjorde att han tog saken i egna händer. Jag har fått många handfasta tips och förklaringar till varför min hund gör på ett visst sätt och hur jag ska bemöta honom. Jag och min hund har en mycket bättre relation än tidigare och det är roligt att ha hund återigen!!

Jag kan varmt rekommendera att vända sig till Sabrina för att gå kurs, ta privatlektion eller lyssna på någon av hennes föreläsningar.”

Åsa L.

”Otroligt glad att jag hittade valp/unghundskursen som navigerade mig rätt i känslan att inte räcka till och förstå min hund. Att lära mig visa med mitt kroppsspråk vad jag vill och på så vis leda min unghund rätt. Problem som kändes svåra blev då ett nyfiket sätt att hitta en fin relation till min hund.
Taggad av att kommunicera med kroppen hittade jag i longering med hunden ett väldigt intressant och roligt sätt att få en bättre kontakt med min hund. Ett sätt att med kroppen visa vad jag menar och få hunden att förstå och leda den rätt. Inspirerande, man lär sig hela tiden att förbättra sitt sätt att använda sitt kroppsspråk så min hund förstår.

Nu är jag regelbunden med på träningsträffarna. Roligt och väldigt intressant. man lär sig varje gång något nytt som man ska tänka på. Olika hundar, olika situationer och hur man kan hantera det genom att visa vad man menar så att min hund får göra rätt.”

Anna-Karin K.